Снимка: Facebook

Елен Колева сравни връзката си с писателя Калин Терзийски с вирус, който нямало как да избегне.

"Ние сме двама души с много различни възгледи за щастлив живот. Не можех, а и не исках да се вписвам в неговите, но все пак опитах. Той така и не го направи", обясни актрисата пред bTV.

Още по темата

Тя уточни, че гледа със смирение на миналото си с Терзийски, а към момента е отворена за нов човек до себе си. "На това ме научи Бог – да бъда смирена. И мисля, че това е най-важното", добави Колева.

Към религията тя се обърнала преди пет години: "Бях се сринала и затънала емоционално. Не харесвах човека, който бях. Всичките ми представи се преобърнаха и разрушиха, а това беше много болезнен процес. Всекидневно се обръщам към Бог. Моля го за прошка за греховете си, но основно му благодаря".

Като един от най-трудните моменти в живота си тя определя уволняването й от Народния театър, но признава, че професионалният й път винаги е криел своите предизвикателства.

"Бях още студентка в четвърти курс, когато ми се обадиха от театъра и ме поканиха за една сравнително малка роля. Явно актрисата преди мен се беше отказала поради тази причина. На втория ден от репетициите ми тя се върна и проведе разговор с режисьора, а на почивката ми се обадиха да си вървя, защото вече не съм им нужна", разказа Колева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase