Снимка: Нова телевизия
fallback

Ути оцеля, а Жоро Торнев и Роро напснаха къщата на VIP Brother. Това стана след зрителски вот за титлата "Любима звезда на България". Борислав пък събра най-голям зрителски вот и се спаси от елиминации още по средата на живото предаване.

След бедственото положение в Къщата заради отказа на Христо да участва в мисия "Сериал", актьорът си навлече критиките на почти всички съквартиранти. Те определиха себе си като "жертви на заложническа криза".

Ентусиазмът им да убедят Христо да промени решението си отстъпи място на разочарованието и отчаянието, а Миглена и Емануела признаха, че единственият изход от нелепата ситуация е Христо да напусне шоуто по собствено желание.

Полевите условия в Къщата не обединиха звездите и те така и не се опитаха да излязат с предложение към Big Brother. Той обаче постави забавна мисия, която им даде шанс да си върнат част от комфорта.

Празният хол на VIP Къщата се превърна в дансинг, а съквартирантите трябваше да танцуват на популярни песни по такъв начин, че Торнев и Вальо да ги познаят, без да чуват музиката.

Смехът и доброто настроение отново се завърнаха, а те бяха допълнени от успешния финал на мисията. По този начин обаче звездите се изправиха пред пореден труден избор – кое от изгубеното да изберат, за да направят престоя си по-лек.

Успешният край на мисията се превърна в повод за пореден конфликт. Звездите не успяха да се обединят в избора си за най-важното нещо, което им беше отнето и в крайна сметка решиха да заложат на алкохола и цигарите.

Необичайният избор предизвика нови сблъсъци, а Къщата отново се раздели на два враждуващи помежду си лагера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Какви са тия и на кой му пука. Чалгарска работа.

16

Анонимен

преди 7 години

Всяка година гледам доста от предаванията, но такава изм.ет както сега не е имало !Толкова злоба, толкова егоизъм и неотстъпчивост не бях виждал.Аз си го обяснявам с наличие на повече млади хора, а като цяло по младите хора са доста егоисти и не са възпитавани в дух да уважават по възрастните.И как няма един дет да ги постави на място - всеки си чопли семки и не го еб.е кво става край него

15

Анонимен

преди 7 години

Единствения хубав и интересен момент от тоя сезон е момента в който влезе Майк Тайсън в къщата и реакциите на нашите звИзди.

fallback