Снимка: Love style
fallback

Олимпийската шампионка Тереза Маринова, която пази личния си живот далеч от медиите, призна за първи път, че се е разделила с бащата на децата си – бизнесмена Трендафил Колев. Двамата не са заедно от две години.

"В крайна сметка двама души, като започнат да гледат в различна посока, трябва да се разделят, за да си намерят пътя и нов партньор. Ние сме в перфектни отношения, гледаме си децата Дарина и Калин и споделяме отговорността за тях по равно“, доверява Тереза пред списание Love style.

Тя обаче предпочита да запази личния си живот в тайна и не иска да издава дали вече има нова любов, но призна, че е готова пак да стане майка.

Цялата новина вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

изпатила вече баба

преди 7 години

Животът е твърде кратък и тъй дълъг, когато трябва да живееш не конфортно. Културните хора се разделят, но запазват уважението си един към друг. Почестно ли е да се преструваш, да изневеряваш,криейки се по хотелите? За да се свържеш някога с някой все пак е имало любов. В името на нея трябва да желаеш щастието на този човек. Ако ти не можеш да му го дадеш, нека го намери другаде. Децата израстват. Всяко тръгва по пътя си, а живота си тече. Не понасям изкуствените семейства. Харесвам смелите.

15

До 14

преди 7 години

Това са пълни глупости. Виждах колко нещастна е майка ми, макар да нямаше скандали пред нас и да се правеше, че всичко е наред. Самата обстановка беше ужасно тягостна вкъщи. Честно казано ми олекна като се разведоха а и да ти кажа това, че двама души са заедно, не значи, че и двамата изпълняват родителските си задължения! С брат ми изпитахме облекчение, когато се разделиха, а баща ми не ни е липсвал кой знае колко, защото него и преди това често го хващаше липсата.

14

Анонимен

преди 7 години

Chovek kato sloji hylkata, a oshte poveche kato syzdade edno ili poveche deca ne biva da se razvejda. Decata imat nyjda ot dvama roditeli. Dori i ad da se prevyrne syshtestvyvaneto mejdu dvama choveka, pak trqbva da ostanat zaedno zaradi decata.

fallback