Снимка: Булфото, архив
fallback

До месец се поппевецът Руши Видинлиев и топмоделът Таня Илиева ще станат горди родители на момиче.

Очаква се това да бъде най-богатото бебе у нас - внучка на една от най-заможните българки – Лора Видинлиева, пише "България Днес".

Бебето, според приятели на двамата, не е било планирано, а се получило съвсем случайно. То обаче ще наследи част от богатия род на бизнесменката Лора Видинлиева.

Щастливата баба вече е обещала да му купи къща, по-нататък да му препише поне 10 милиона от богатството си.

Бъдещата мама Таня прави в момента интервюта за дипломирани бавачки, които ще й помагат в отглеждането.

Бабата Лора Видинлиева пък е била у нас за 15-годишнината от кончината на съпруга си Владимир Грашнов. Панихидата се е състояла в тесен семеен кръг. Видинлиева е известна на елита още от времето на соца, а съпругът й - Владимир Грашнов, преди 20 години бе един от най-богатите мъже у нас.

Лора е трета жена на бизнесмена, който заради нея се развежда с втората си съпруга - Вили Ватева.

Самата Видинлиева от първия си брак има дъщеря Еми, а междувременно ражда и син - Рушин Видинлиев, чийто баща е Метин Тургут, турчин милионер, представител на групировката "Сивите вълци". Руши обаче израства под крилото на Владимир Грашнов и двамата са много добри приятели.

След кончината на обичания си баща Руши заминава за Италия и Щатите, където учи и пее.

Лора Видинлиева е изключително популярна в ЮАР, където живее. Заслугата й в борбата с нелечимите болести - рак и СПИН, наскоро била отбелязана на специален обяд в парламента на Кейптаун. На него присъствал лично и президентът на ЮАР Джейкъб Зума. Богатата бизнесдама има изключителен принос за създаването на препарат против нелечимите болести, като подкрепя с пари сръбския имунолог проф. д-р Тодор Йованович.

Досега Лора е пръснала над 2 млн. евро, за да финансира изобретенията на сърбина, като е внесла и пари по сметки на санаториума в Дърбан и медицинския център в Кейптаун.

Заможната нашенка е превърнала борбата с рак и СПИН в своя лична кауза след смъртта на любимия си - Владо Грашнов, който издъхна от левкемия едва на 48 години в Правителствена болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

оно

преди 7 години

абе за бизнесменка не бях чувал,по-скоро за бизнесдама

18

Анонимен

преди 7 години

Обърках се кой за кого е бил женен и кое дете от кого е.

17

от далече

преди 7 години

Орисано с милиони,откраднати от милиони бъдещи и настоящи български баби и дядовци,които се чудят как да спретнат малко подаръче за внучетата си.Да живее мутрокомунизъма!Ура другари!

fallback