Снимка: Camera Entertainment LTD
fallback

Ирена Милянкова е известна както с работата си като модел във "Визаж", така и в киното. Гледали сме я в "Под прикритие" и "Цветът на хамелеона", а в момента актрисата е загърбила изкуството и се занимава с недвижими имоти. Споделя, че се чувства щастлива майка на петте си деца, а това, което й е трудно да опише е самата себе си, тъй като е единственият човек, с когото не се разбира. Тя неведнъж е влизала и в класациите на "Без прикритие", сред които в категориите "най-любими героини" и "Най-любими двойки".

Как ви повлия участието в сериала "Под прикритие"?

Популярността, която се яви като последствие от добре свършената екипна работа, донесе както своите позитиви, така и своите негативи. И все пак винаги е приятно да виждам вълненито в очите на децата, които ме спират по улицата.

Изпълнявате главната роля и във филма "Цветът на хамелеона". Кое е по-трудно – да се снимате в сериал или в пълнометражен проект?

Участието ми в "Под прикритие" беше определено добра школа. Преди "Цветът на хамелеона" съм снимала друг пълнометражен филм, така че бях сравнително запозната с това, което ми предстоеше. Различно е във всеки един аспект, но със сигурност в "Под прикритие" е имало моменти , в които аз самата съм поставяла под съмнение превъплъщението си.

Споделете някоя смешна или просто ваша любима случка, станала зад камера.

Беше отдавна и единствено съм останала с приятно усещане от този период в живота си.

Ако преди години някой ви бе казал, че ще станете майка на пет деца, бихте ли му повярвали?

Разбира се! От малка повтарям,че ще имам много деца. Ако искате, питайте баба ми! А чувството е щастливо и отговорно.

На какво искате да ги научите?

Не искам на всяка цена, не настоявам и не очаквам! Надявам се с примера, който им давам, дъщерите ми да станат добри и справедливи майки и съпруги. А синовете си ще се радвам да видя съответно щастливи съпрузи и успешни в това, което обичат да правят.

Те гледат ли изявите ви?

Големите ми деца са гледали единствено част от "Под прикритие".

Вижте цялото интервю в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Помакиня е,

преди 7 години

равно на предател ,като Роската,помислете ,колко помаци заемат ключови места в клета България,предателите винаги са били на почит

16

65

преди 7 години

Вярвам ти ,щом си ги зараждала от 15 годишна.Но не си много вред-на30 год.-пет деца?????????

15

Неа

преди 7 години

Да не би пак да е бременна ?

fallback