Кадър: Нова тв

Актьорът Христо Живков смени колегата си Явор Бахаров във VIP Brother. Той е известен повече извън България с ролите си в италианското кино, бил е рамо до рамо и с Мел Гибсън.

Събитието в Къщата обаче бяха номинациите. Те протекоха по нов регламент - всеки от съквартирантите имаше право на една номинация.

След гласуването тройката заплашени за изгонване формираха Жана, Емануела и Миглена, но те получиха нов шанс. Всеки от тях завъртя Колелото на номинациите, върху което имаше сектори с две възможности – "спаси се и номинирай друг" и "номинирай".

След играта станаха ясни и номинираните за тази седмица - Емануела, Лара, Глория и Ирина.

Именно около фолкпевицата се завъртя сюжета през последните дни. Емануела и Борислав все повече заприличват на двойка, разменят нежности и целувки, а ергенът дори й носи закуска в леглото.

Това обаче не пречи на голяма част от съквартирантите да вземат на мушка изпълнителката и да й се подиграват. Особено за външния й вид, който бил типичен за чалга певиците.

Най-безкомпромисни с етикети към Емануела са манекенката Глория и Кака Лара. Мрежести черни чорапогащи, съчетани с обувки телесен цвят, "избодоха" очите на Глория и тя не спести иронични думи към най-милото на всяка фолк певица - стайлинга.

Защитата на Емануела пък е доста рехава - Борислав и Миглена, а тепърва нетърпимостта към изпълнителката ще избуява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase