Снимка: Mundo Deportivo
fallback

Христо Стоичков избра каталунският вестник Mundo Deportivo, за да покаже за първи път своята внучка. Неговата голяма дъщеря Михаела роди на 28 септември, като с бащата Айкут я кръстиха Миа.

Своят светски дебют бебето направи в два кадъра, като на единия е само с дядо Христо, а на другия Стоичков е със съпругата си Мариана.

Oще по темата

Именно легендарният футболист запозна Мика с настоящия й съпруг. Двамата млади се взеха на скромна церемония в Щатите през лятото като мнозина обясниха липсата на голямо парти с напредналата бременност на Михаела.

"Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те, Миа!", написа след раждането щастливата майка.

Вече вървят спекулации, че Мика и Айкут ще се венчаят и в България.

През август Стоичков омъжи и другата си дъщеря - Христина, за бившия хърватски тенисист Лука Белич. Църковният брак беше в Етрополския манастир, където се разиграха грозни сцени, които най-вероятно ще имат своето продължение в съда. Тогава бившият футболист нападна шофьор и фоторепортер на паркинга пред манастира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Коментатор

преди 7 години

Дано като порасне стане адвокатка и политик и да лобира за правата на кюрдите.

17

Барчо от Барбароса

преди 7 години

СТОИЧКОВ НЕ Е ПОКАНИЛ НА СВАТБАТА НА ЩЕРКИТЕ, МАЙКА СИ. А СВАТАНАКА ТУРЧИН - КЪПЕ В ПАРИ.СТОИЧКОВ Е ДОЛЕН ЧОВЕК И ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ОБЛЪЧВА С РЕКЛАМИ И ХАЗАРТ ЗАРАДИ ПАРИ!!!!НАЛИ НЕ ОБИЧА БЪЛГАРИТЕ?????? ЗАЩО ГЛЕДА ДА БРЪКНЕ В ДЖОБА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН?????????ОТВРАТИТЕЛЕН БЕЗРОДНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Роман

преди 7 години

Да нги живо ин здраво маненкото чавенце. Да радва бабА си и дедА си Ри100!

fallback