Снимка: Reuters
fallback

Брад Пит и Анджелина Джоли постигнаха споразумение за попечителството над децата, съобщава TMZ.

Джоли получава до 30 октомври право над шестте деца. Пит може да ги посещава в присъствието на лекар. Освен това, актьорът е длъжен да дава анализ за употреба на наркотици и алкохол.

Пит е бил свързан и да направи консултация с психолог в началото индивидуално, а по-късно със специалист по семейна терапия с всички деца.

Oще по темата

По данни на изданието, договорът е сключен за три седмици, след което може да се направят нови условия или да се заведе дело в съда.

На 19 септември Анджелина Джоли подаде документи за развод с Брад Пит. Тя обяснила това свое решение с непреодолими противоречия и с нехаресване на начина, по който съпругът й се държи с децата.

На 22 септември бе съобщено, че Пит е следствен по обвинение за жестоко отношение с децата си. Инцидентът се случил по-рано на борда на частен самолет, където звездата ударил 15-годишния си син Мадокс и е бил под въздействието на алкохола.

На 29 септември, актьорът доброволно позволи да му се направи тест за алкохол и наркотици, за да докаже, че няма какво да крие във връзка с тези обвинения. По данни на TNZ, резултатите от теста са били отрицателни.

Американският актьор Брад Пит и Анджелина Джоли живяха заедно 10 години. Те сключиха брак на 23 август 2014 г и имат шест деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

И какво ще помогне лекар, ако някой е такъв лош човек и бие хората.Ако беше опасен, щяха да искат бодигардЯвно Пит е подложен на голям тормоз

9

Анонимен

преди 7 години

Съсипа го тая жена, добър човек е затова. Но аз казах и преди, такъв надарен от съдбата мъж с красота и талант, все някой някъде ще му вгорчи живота, макар че сам си го направи

8

Анонимен

преди 7 години

Много се извинявам, но ако детството е най-хубавият период от живота, то за какво живеем?!Хайде стига с тези инстинкти!Мацката може и да беше сек-си, но сега мяза на вещ-ица.Впрочем от би-сек-суални жени нищо добро не се очаква за мъжа, а и за децата.

fallback