Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед


Анджелина Джоли подаде молба за развод с актьора Брад Пит, съобщава CNN. Американската актриса е изтъкнала като причина за развода "непреодолими различия", а документите били подадени на 19 септември

Двойката, която се омъжи през 2014 г., има общо шест деца - Мадок на 15, Пакс на 12, Захара на 11, Шайло на 10 и близнаците Нокс и Вивиан на 8.

41-годишната Джоли иска пълно попечителство над всички деца, пише TMZ. Според изданието, актрисата не била доволна от методите, с които 51-годишният Пит възпитавал малките.

Според други източници на Анджелина й писнало от това, че Брад пушил марихуана постоянно и пиел алкохол. Това го правило избухлив.

Изданието  Inquisitr твърди, че двойката се развежда, заради любовна авантюра на Пит с френската актриса Марион Котияр.

Бранджелина се влюбиха на снимачната площадка на „Господин и госпожа Смит” през 2004 г., но се ожениха чак на 23 август 2014 г.

Актьорът по-рано бе женен за Дженифър Анистън, но двамата се разведоха през 2005 г. Анджелина също е имала други бракове – със звездата Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 7 години

Е,най-накрая ще мога да си я плющя без да се крия в гардероба,когато се прибира този *** брадат пит...Един път замалко да ни сбара на калъп...

49

Мад

преди 7 години

Силно се надявам, че коментиращите са жени!

48

до 45

преди 7 години

Ама какво всичк сте се хванали за парите? Те тия хора изобщо са нямали пари предвид като са се събирали, като са живели заедно, и логично и сега - когато се разделят. Тях отдавна други неща ги вълнуват в тоя свят. Още откак са станали милионери на по 20 и няколко. Но все пак - разбираемо е тука с по 500 кинта заплата да се интересуваме от такива неща - кой на кого колко ще вземе. Жизненоважно е.

fallback