Снимка: LOVE style

Тв водещата Мира Добрева била категорично против съпругът ѝ Жоро Торнев да влиза във VIP Brother. Дори го заплашила, че ако го направи, може въобще да не я завари в дома им, когато се върне от престоя си в Къщата.

"Не бях съгласна да участва в риалити шоуто, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето мнение", казва Мира пред списание Love style.

"По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в лайфовете в студиото", добавя тя. Синът на Мира и Жоро също драматично преживял появата на татко си на екрана.

ТВ водещата има и друга причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата. Във ВИП дома влезе неговото ексгадже – Надя от "Елит".

Двамата са имали връзка преди режисьорът да тръгне с Мира и на журналистката тази близост никак не ѝ е приятна, защото с Жоро вече са изживели голяма криза в своите взаимоотношения.

"Жоро ми изневери! Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих", признава Добрева.

Двамата намерили сили да разговарят, да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно. А тя е категорична, че още го обича. Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase