Снимка: splashnews.com

Салма Хайек посрещна мъжа си Франсоа-Анри Пино с огромна, звучна целувка и страстна прегръдка на летище Хийтроу.

Двамата са заедно от почти десет години, но явно Салма и съпругът ѝ са по-влюбени от всякога. Френският моден магнат и мексиканската актриса все още се гледат с обожание, сякаш са в първите дни на своя роман.

50-годишната Хайек не можа да сдържи вълнението си в неделя, когато видя че 54-годишният Пино я чака на летището в Лондон, където тя кацна с полет от Лос Анджелис.

Пино е главен изпълнителен директор на холдинга „Kering“ (собственик на марките Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Gucci, Puma, Saint Laurent Paris и др.). Той се запозна с холивудската звезда в края на 2006-а, а през март 2007-а тя обяви, че е бременна и двамата се сгодиха.

Тяхната дъщеря Валентина Палома се роди през септември същата година, а навръх деня на влюбените Свети Валентин през 2009-та Хайек и Пино се ожениха в Париж, след което вдигнаха пищна сватба във Венеция.

Щастието на двойката не успя да бъде помрачено дори и от делото за издръжка, заведено от супермодела Линда Еванджелиста срещу бизнесмена преди няколко години. Линда роди син на Пино, няколко месеца преди той да започне връзка със Салма.

Още нивини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase