fallback

Общ преглед

Фолкзвездата Андреа бе подложена на унищожителни критики и иронични коментари от наблюдателни BG мами. Повод станаха нейни кадри от събора на фолклорната носия в Жеравна през уикенда.

Певицата бе в компанията на гаджето си - боксьорът Кубрат Пулев, и неговия брат Тервел. Тримата пуснаха патриотични снимки, на които се бяха облекли с носии, което предизвика много положителни отзиви. Двамата братя Пулеви са известни със своето родолюбие, но за сметка на тях Андреа не бе пожалена.

И не заради някаква постъпка, а заради заиграването й с Photoshop-а.

На един от кадрите се вижда как тя, Кубрат и Тервел празнуват на тежка софра с ястия от българската кухня, а блондинката е видимо понаедряла. Поне в лицето е така.

На другите кадри от събора, които вече тя е публикувала лицето й е така изпито, че трудно може да се съпоставят с първата снимка. Убедете се и вие в нашата галерия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Гост

преди 7 години

Тарикати 99% от тук пишещите няма да и простят ако им се отдаде възможност затова не хейтвайте бе. Какво му е на момичето. А за снимката пробвайте с телефоните да си направите снимка и да сте в левия или десния край на снимките. Такива извънземни ще излезете че няма да се познаете, така че не е...йте с момичето. Да сте живи и здрави всички.

28

Mimi

преди 7 години

Toq parcal v nosiq ... Otvrat i puleviq levak mutrio boje priberi si versiite Amin!

27

;)

преди 7 години

Двамата братя са такива имитатори,че залъгаха цял един народ колко народни хора са и колко обичат България. До такава степен са влезнали във филма,че ако някой журналист им каже "Здравейте,как сте днес" отговорът е "Здравейте аз обичам България,правя всичко за нашата родина. Трябва да почитаме историята. България на 3 морета!".Само малко по-интелигентните хора не биха се подвели на тези позьори,още повече знаейки какви неща правят с обикновени БЪЛГАРСКИ граждани или са правили ;)

fallback