Снимка: Instagram
fallback

Преди няколко дни Мадона отпразнува своя 58-и рожден ден в Куба заедно с порасналата си дъщеря Лурдес Леон и група верни приятели.

Поп звездата заведе 19-годишната Лола (както ѝ казва на галено) в Хавана, за да може двете заедно да се насладят на прелестите на тази държава и на нейната столица. Едва наскоро САЩ възстанови дипломатическите си отношения с островната държава и може би Лурдес не е имала възможност до сега да посети втората си родина.

Може би част от идеята на Мадона е била именно да може Лурдес да се докосне до родината на баща си - кубинският фитнес инструктор Карлос Леон.

Двете дами слушаха кубинска музика, танцуваха мамбо, разхождаха се из колоритните улици на стария град и пиеха Пина колада, споделяйки всичко това с последователите си в Instagram.

Преди една седмица синът на певицата Роко Ричи (от брака ѝ с британския режисьор Гай Ричи) стана на 16 години, а съвсем скоро Лурдес ще навърши 20 (в началото на октомври).

Показваме ви галерия в Tialoto.bg, в която да можете да проследите израстването на Лурдес година след година от сладко бебе до млада дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Е-ати коня

16

Xxxx2

преди 7 години

Хубавица

15

Анонимен

преди 7 години

Още по-голем вампирин от *** си.

fallback