Снимка: Harper's Bazaar
fallback

Иванка Тръмп позира за бляскава фотосесия в новия брой на списание Harper's Bazaar, а в интервюто твърди, че не е мозъкът зад кандидат президентската кампания на баща си Доналд, противно на всички слухове.

34-годишната бизнес дама и богаташка наследница казва все пак, че смята да помага на татко си в делата му в Белия дом, ако успее да стане президент на САЩ, разбира се.

Майката на три деца споделя: "Аз определено не стоя зад кампанията на баща ми. Ние сме работили заедно в продължение на повече от десетилетие, но в нашата компания. Аз обичам баща си и го уважавам много. Разбирам начина му на мислене. Моята роля е да бъда негова дъщеря и ще давам становището си, ако ми бъде поискано."

На въпроса дали с Челси Клинтън (дъщерята на Хилари) все още са приятелки, въпреки съперничеството на родителите си, Иванка казва: "Ние все още сме много близки приятелки. Имаме чудесни отношения."

Дългокраката блондинка признава все пак, че някой ден може и тя да навлезе в политиката. "Към днешна дата правя толкова много неща, които никога не съм си мислила, че ще правя. За това не обичам да се заричам."

В интервюто Иванка споделя още, че ако баща ѝ стане президент, тя ще се застъпва много за правата на жените и майките.

Вижте снимките на Иванка в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Казва се Ивана, стига с тази Иванка.

fallback