Снимка: Facebook
fallback

Моделът Диляна Попова няма нов мъж до себе си и не мисли за нова връзка, след като се раздели с бащата на детето си – Асен Блатечки. Тя заяви, че в момента се чувства щастлива и спокойна.

"Асен е страхотен баща, няма как да му се отрече. С Борил имат специална връзка и той се грижи прекрасно за детето", сподели Диляна пред bTV.

По думите ѝ, тя вече е започнала да работи и се справя финансово.

"В момента съм на етап, в който не редя планове и не си мисля кое и как трябва да се случи. Чувствам се спокойна и живея за момента. Забавно ми е с Борил и нищо друго не ми липсва. Имам работа, имам си детето, имам приятели, ходим на почивки, чашата ми е пълна, както се казва. Щастлива съм и съм спокойна", каза Попова.

Тя не съжалява за нито един момент досега от живота си.

"Бих изживяла по същия начин нещата. Направих си извод да не обвиняваш, а да се обърнеш към себе си, да знаеш кое е това, което ти може да промениш, да не очакваш някой друг да те направи щастлив или да ти разреши проблема", допълни тя.

Моделът сподели, че е разочарована от жълтата преса, която навлязла агресивно в живота ѝ. Вижте какво каза по темата в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

65

преди 7 години

Трети ден чета това-ами да и намерим тогава

11

Анонимен

преди 7 години

Тая с тези малко цомби и *** си е жив зян.

10

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

АБЕ, ТИЯ НАШИТЕ БГ "ЗВЕЗДИ" ЗАЩО НЕ СИ ВОДЯТ ЗАПИСКИ ПРЕД КОЯ МЕДИЯ, КАКВО ТОЧНО КАЗВАТ... ??? ЯВНО ИМАТ КЪСА ПАМЕТ И ЗАБРАВЯТ КАКВО СА КАЗАЛИ ПО СЪЩИЯ ВЪПРОС ПРИ ПРЕДИШНОТО ИНТЕРВЮ...СМЕШНО Е...

fallback