Снимка: app.com
fallback

Най-любимата знаменитост на цял Ню Джърси – Куин Латифа наскоро отново пусна за продан имението си. Носителката на „Грами“ и „Златен глобус“ иска да се раздели със 740-те кв. м лукс, за да си потърси нов дом.
Шантавата лейди от филма „Такси“ всъщност продава имота още от 2001 г., като тогава цената му беше 2,1 млн. долара.

Сега удоволствието да притежаваш дома на комедийната актриса възлиза на 2, 8 милиона долара. Имението е разположено в центъра на огромно поле, което е нейна частна собственост.

Температурите през лятото не надвишават 28 градуса, а през зимата рядко падат под нулата. Вероятно заради това домът на Куин прилича малко на луксозна хижа. Разходката из въпросната двуетажна къща ще разкаже за 6-те спални, както и за 5-те прекрасни бани.

И още – една разчупена съвременна кухня, кът за музика, друг за билярд и още изненади в подземието. А отвън – олимпийски басейн.

Имението на вечно усмихнатата Куин Латифа разчита изцяло на съвременния стил. Още с влизането си попадаме в един сложен простор, въплътил в себе си всекидневна, трапезария, кът за музика и фоайе. Най-впечатляващият архитектурен елемент е стълбата за втория етаж. Тя е поставена още с изливането на бетонните плочи, като на по-късен етап са доработени и ефектните парапети, разнообразени с дървени летвички. Погледът към всекидневния салон оставя окото с впечатление за пребиваване в зимна градина или оранжерия.

Помещението е пренаситено с прозорци, но светлината, идваща от тях, определено не е в повече.
В дневната има камина, а срещу нея – два прекрасни дивана в бяло. Обърнете внимание и на масичката за кафе.

По-нататък, в близост до стълбището за мистериозното подземие, се намира и кухнята. Тя е с внушителни размери и над 40 шкафчета и чекмеджета.

Официалната трапезария се намира на метри от входната врата и е съвсем близо до онази интересна стълба.
Имението не разчита на кича, а по-скоро на хармонизираната естетика. Спалнята на домакинята се намира на втория етаж. Нейната геометрия е изключително разчупена, причина за което е фактът, че е разположена под скосен покрив.

В личната баня на актрисата има джакузи и чудна душ кабина. Любопитна е и настилката тук – санитарен паркет от тиково дърво, контрастиращ идеално на заобикалящата го среда в бяло.

А сега към тайните на подземието. Там долу е мислено за купони, приятелски срещи и много игри, предимно на билярд, тенис на маса и др. След като слезете по стъпалата, попадате на малка кухничка за приготвяне на коктейли и малки закуски. В мазето има и скромен фитнес.

Вижте снимки в галерията на Tialoto.bg.

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback