Есмер с майка й в родилното. Снимка: Instagram
fallback

Елай, синът на Благой Георгиев и Есмер Омерова, вече си е вкъщи. Кадър от изписването на бебето в Instagram пусна половинката до футболиста с коментар: "Всички се вълнуват от моето щастие, а аз не мога да стана".

Красивата татарка роди преди седмица със секцио и очевидно все още й е трудно с раздвижването. Плътно до нея в частната клиника в Москва бе майка й, а Джизъса долетя от България, за да държи ръката на любимата си в операционната.

Oще по темата

Макар и изтощена, бабата на Елай впечатли приятелите на светската двойка в социалната мрежа с безупречния си стайлинг, завършен с диамантени обеци и пръстен.

Елай се появи на бял свят с тегло 3,400 кг и височина 52 см. Негов кръстник е баща му, който е силно вярващ и държи всеки от наследниците му да има библейско име.

"Благо и в момента възпитава другите си деца на вяра в Бог - всяка сутрин преди закуска те казват кратка молитва. Иначе всичко е наред с бебчето и Есмер, но като цяло Благо не е много словоохотлив по темата", споделиха за "Монитор" близки до нападателя на "Рубин" (Казан). Джизъса вече има две деца – Давид и Йоана, от връзката си с гимнастичката Христина Витанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Сократ

преди 7 години

Елай е пророк Илияhttps://en.wikipedia.org/wiki/Elijahhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D0%B8%D1%8F_(%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BA)

3

11

преди 7 години

Кви са тез тюфлeци?

2

???

преди 7 години

Ако някой знае нека сподели за произхода на името , че на мен не ми говори нищо

fallback