fallback

Джулай морнинг отново ще дойде с Джон Лоутън в първите часове на първото юлското утро. Тази година обаче това няма да стане на брега на морето в Камен бряг, а на брега на Дунав край Тутракан.

За посрещането на Юлското утро заедно с Лоутън там ще пристигнат и неговите приятели  от Б.Т.Р., Цонко Цонев – Кметъла, Васко Кръпката, Христо Мутафчиев.

Всички те, предвождани от кмета на града Димитър Стефанов, ще изпълнят хита "Джулай морнинг" точно в 5:34 часа на 1 юли, когато слънцето ще пробие над Дунава, съобщиха организаторите.

В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, ще участват и много млади рок банди. Купонът ще продължи през цялата нощ в местността "Лодкостоянка", където ще пеят и свирят групите "Вход свободен", Санеца ,"Ignore The Hate", "ПББ" и Васко Кръпката, "Elevate", "Торнадо", "Bloodrush", "Bad City", "Blood Sug", Metallica tribute by "Sanitarium Escape", John Lawton & Б.Т.Р.

Празникът ще започне от вечерта, в 19 часа, с изпращането на най-красивия залез над Дунав под звуците на хитовото парче "Пропуснати залези" и с представянето на книгата "Кметълски истории" на Цонко Цонев.

За първи път Кметъла ще покаже музейната си експозиция от неговите лични и уникални рокаджийски подаръци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Ако Джон Лоутън е знаел преди 30 години ,че ще пее някой ден Тутракан сигурно е щял да се самоубие.

9

?

преди 7 години

Има ли виза ?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Червените *** на Ставриета оляхте се !!!!

fallback