Снимка: Reuters, архив
fallback

Полицията в Чикаго издирва ирландската певица Шиниъд О'Конър, която в телефонен разговор със свои близки заплаши, че ще се самоубие, съобщава ТАСС, цитирана от БТА.

Страдащата от депресия 49-годишна изпълнителка възнамерявала да скочи от мост. През месец май тази година Шиниъд беше обявена за издирване в покрайнините на Чикаго, след като не се завърна от разходка с велосипед.

Преди това певицата помести на своята страница във Facebook несвързано съобщение, от което следваше, че от дълги години е страдала от емоционална травма. Впоследствие тя бе открита в един от хотелите на града.

През ноември миналата година О'Конър съобщи в социалните мрежи, че е взела свръхдоза медикаменти в хотелска стая в Ирландия. Тогава тя бе открита и изпратена на лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

рп

преди 7 години

Тази жена няма ли семейство, което да я заведе на психиатър, а ако е необходимо и в някаква клиника за период от време....не е нормално това поведение. Защо на толкова психично нестабилни хора им се позволява да се разхождат спокойно без съответно лечение?

9

Анонимен

преди 7 години

Кого е заплашила?

8

Непонасящ

преди 7 години

Баба ми беше такава.Все заплашваше да се самоубие като скочи под влака.Изчезна един ден и я търсихме из целия град а тя се била скрила в гардероба.Жена на над 70години!После щеше да се беси на лозата.Един път най-накрая направи нещо по въпроса и яде сода каустик.От тогава я намразих.После започна да се прави на болна.Никой лекар не откри нищо а тя разправяше, че е болна от рак.Най-накрая умря от старост.Покрай нея чуя ли за самоубиец ми идва да му помогна.Не мога да ги понасям.

fallback