Снимка: Reuters
fallback

Изгряващият американски актьор от руски произход Антон Йелчин, известен най-вече с ролята си на навигатора Чеков в новите филми от поредицата "Стар Трек", почина на 27 години, съобщиха световните агенции.

Полицията уточни повече подробности за нелепия инцидент, отнел живота на актьора. Той е бил убит от собствената си кола, която се върнала на заден ход по автомобилната алея на дома му и го притиснала към тухлена стена.

От получените травми актьорът починал по-късно в болница.

Йелчин започва кариерата си с роли в независими продукции и телевизионни програми, преди да пробие с филми като криминалния трилър "Алфа дог" и тийнейджърската комедия "Чарли Бартлет".

Роден в Русия, родителите му са професионални състезатели по кънки, които се местят в Съединените щати, когато той е още бебе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 13

преди 7 години

Абе, интеУигента! Като не ти харесва страната и хората какво правиш още тук? И хич не се измъквай с това, че си родолюбец. Май твоя ум и способности са на ниво шимпанзе и никъде не те искат, та затова си тръгнал да плюеш хората и страната. Сигурно си някой оцъклен 35-годишен смотльo, дето още живее при мама и при тати, ама се прави на голяма работа.

9

...

преди 7 години

като чета коментарите и никнейм-овете (с малки изключения), просто ми става жал, че живея в такава държава...вие не сте с нищо по-различни от най-простото и обикновено шимпанзе...

8

Занзибар

преди 7 години

Вие всичките сте едни болни йороди! И също така, може да е поредният 'самоубит', примерно. Вие сте позор за човечеството, срам за майките си и черно петно за бащите си!

fallback