Снимка: Instagram
fallback

„Малко целулит няма да ви навреди“, е написала пищната красавица Ашли Греъм, споделяйки своя снимка в Instagram. На кадъра тя кара колело, облечена в къса рокля, а голите ѝ бедра са целите в портокалова кожа, но на нея очевидно не ѝ пука от този факт.

Ашли показва на жените по целия свят, че може да си с по-пищни форми и пак да имаш самочувствие, да се чувстваш красива и желана.

С тази нефилтрирана снимка моделът на Sports Illustrated се опитва да насърчи жените по цял свят да обичат телата си, без значение от размера им.

Наскоро тя каза в интервю: „Спрете да съдите себе си и да се опитвате да влезете в нормите, зададени от обществото за това кое е „грозно“ и кое „красиво“.

Снимката на Ашли в Instagram е привлякла доста внимание, натрупвайки 120 хиляди харесвания и над 2 хиляди коментара само за 24 часа.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

onzi

преди 7 години

Нали знаете защо мъжете нямат целулит.... Ами защото е грозно.... :))))

10

no name

преди 7 години

Целулит може да има и слаба жена. Не е непременно запазена марка за пухкавелките. Преди години бяха снимали актрисата Миша Бъртън по бански на един балкон и се виждаше яко целулит, а тя определено е доста слаба. Да, не е приятно за гледане, но не е чак пък болка за умиране. Случва се. Голем праз, тва да е проблема. Носете си новите дрехи, яжте пийте и са наслаждавайте на живота. Няма да векуваме :)

9

Аси

преди 7 години

До Поп ГруюГрую, Грую, или си *** или си неграмотен. За първото лек няма, ама за второто има. Чети, учи и не плещи глупости. Поне публично. И като говориш за красота погледни снимки на Ален Делон, Брат Пит, Юън Маккрегър и пр. образци и ако не приличаш на някой от тях не коментирай темата.

fallback