Снимка: Владо Василев
fallback

Куп известни личности се събраха в Лозенец този уикенд, за да дадат старт на летния сезон в клуб Hacienda Beach.

За партито акостираха тв продуцентът Андрей Арнаудов, но без Иван Христов,, поп певицата Ирина Флорин, актрисата от "Връзки" Илиана Лазарова, топмоделите на "Визаж" Фани Хараламбиева и Надин Хайдар, близначките и риалити героини Емануела и Доротея Толеви, както и редица представители на бизнес средите.

"Тази година цяло лято чадърите на малкия плаж пред Hacienda Beach ще са безплатни. Искаме всички гости на Лозенец да се почувстват специални и да усетят магията на Hacienda, която отдавна се е превърнала не само в клуб, но и в арт средище, където си дават среща творци от всички жанрове", сподели собственикът Димитър Тодоранов.

Истинска музикална фиеста очаква гостите на клуба през тази година. Зад пулта ще застанат най-известните професионалисти в областта - Dj Vasquez, Jassen Petrov, Kaiski, Dj Tony, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, DJ Burlak, DJ Andrew BG, DJ Chris BG, Dj Ross, MC HYPE MAN N.A.S.O. , Dj Fed, Dj Cass, Dj Big D  и още гост дидежи.

Традиционно в понеделник ще се събират почитателите на караокето, вторниците ще са запазени за култовите черни партита организирани от Димитър Шалявски с подкрепата на музикалния лейбъл "Монте Мюзик", в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък ще акостират родни звезди, в петък и събота ще е времето за комерсиалните диджей партита. В неделя идеята на собствениците е да бъдат прожектирани късометражни филми.

На 1 август авторски рецитал ще изнесе джаз дивата Хилда Казасян, а на 7 август група „Тангра“ се събират в оригинален състав за клубно участие в Лозенец, след дълго отсъствие от голямата сцена.

Голямото събитие този сезон са двата големи концерта на Лили Иванова и група "Тангра“ в Бургас. Те се организират от продуцента Димитър Тодоранов със съдействието на Община Бургас. Рециталите на българските звезди са насрочени за 5 и 6 август и ще се проведат на централния бургаски плаж. На 18 юли в Музея в Царево пък се открива изложбата "Слонът", в която ще се включат 15 родни автори, а техните творби ще могат да бъдат видяни до края на лятото. Стартът на експозицията ще бъде даден с камерен концерт на група "Остава".

От 19 до 25 юли Царево ще е домакин и на първото издание на театралния фестивал “Две“. Всеки един ден от седмицата ще се играе по едно представление в местното читалище. След постановките зрителите ще имат възможност за лична среща с актьорите. В програмата на театралния фест блестят имената на Татяна Лолова, Малин Кръстев, Гeрасим Георгиев-Геро, Мария Сапунджиева, Георги Мамалев. На сцената ще се играят постановките „Свалячи“, „Умирай лесно“, „Дуенде“, „Кастинг за мъже“, „Любовна афера“, „Фенове“ и „Какво става?“. Идеен баща на фестивала е драматурга Елин Рахнев.

На 1 юли на малкия плаж в Лозенец ще бъде открита нова арт инсталация на слон, който е запазения знак на "Хасиенда", дело на Васил Бърдаров. Творецът е работил по изработката на оръжията и реквизита в холивудската екшън поредица „Непобедимите“. Любопитното е, че цялата конструкция е изградена от перки, които ще се задвижват от вятъра, а изгрева на слънцето ще огрява новото съоражение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

на батко хейтърите

преди 7 години

Мястото е уникално , усмихнати забавляващи се готини хора ,як ПР си имат няма спор

8

Платена публикация

преди 7 години

А защо не пише изрично, че публикацията е платена реклама??Къде са СЕМ?

7

Е-коли

преди 7 години

Ясно. Значи от два дни Иван Арнаутина е хванал рядко щастие и е минал на имодиум.

fallback