Снимка: Splash News
fallback

Анджелина Джоли разкри, че децата ѝ учат седем езика, които отговарят на техния мултикултурен произход.
Съпругата на Брад Пит заяви, че 6-те ѝ деца – Шайло (10), близнаците Вивиан и Нокс (7), Мадокс (14), Пакс (12) и Захара (11) вече говорят свободно няколко езика.

41-годишната холивудска звезда сподели в радиоинтервю, че винаги е мечтаела да създаде семейство като дъга и сега, когато този факт е реалност, тя е много, много щастлива.

"Шайло учи езика на Камбоджа, Пакс се е фокусирал върху виетнамския, Мад е решил, че иска да знае немски и руски, Захара вече говори френски, Вивиан учи арабски, а Нокс иска да знае езика на глухонемите".

Джоли добавя: "Децата ми се интересуват от другите култури, което много ме радва".

Носителката на "Оскар" споделя също, че не може отсега да прецени дали някое от децата ѝ с Пит ще тръгне по техните стъпки в Холивуд, въпреки че всички те вече разбират много от процеса на снимане на филми.

Актрисата говори разпалено пред Радио 4 и за работата си като специален пратеник на ООН. Тя каза, че е научила децата си да уважават хората, които са били принудени да избягат от родината си. Тя заяви, че всяко едно от децата ѝ има приятелче – бежанец.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Интересно а?

преди 7 години

Преди мен има 8 коментара, нито един положителен. Към успелите и кадърните само жлъч ли имаме? Брад и Анджелина колкото са направили нашия шоубизнес не може целокупно половината да догони.

4

Анонимен

преди 7 години

Лицемерка! Защо ходи само да ги нобикаля, а не им осигури средства или подслн. тя поне има и от двете.

3

Анонимен

преди 7 години

Това да намериш от къде да прибираш пари, т.е. да си толкова безпринципен, че това да ти е основен принцип. Тази псевдохуманност разказаха играта на Европа. За богатите е забавление и начин на правене на пари, но на другите им се еб'ава майката. Хората никога не са били еднакви. Защо не отиде в Саудитска Арабия и да си проповядват житейските идеологии?

fallback