Снимка: Glamour
fallback

Серина Уилямс изглежда зашеметяващо на корицата на новия брой на Glamour (юни/2016). Шампионката по тенис загуби в края на миналата година на полуфинала на US Open, но за това пък съвсем скоро се сдоби с трофей от "Ролан Гарос".

В интервюто за изданието 34-годишната спортна звезда обсъжда фактът, че обществеността обвини тогавашното ѝ гадже - Дрейк за загубата ѝ.

"Не мисля, че това е справедливо. Аз съм тази, която играе и прави грешки. Аз бях виновна, а не някой друг. Тогава не бях в добра форма."

Уилямс също така отбелязва, че не си търси съпруг и че не смята да създава семейство в скоро време.

"В момента, в 30-те си години аз се чувствам по-силна, отколкото в 20-те и смятам да продължавам да е състезавам. Аз дори не вярвах, че на тази възраст, все още ще съм в големия тенис."

Серина добавя: "Днес моята последователност е по-добра, а импулсът ми за победа - по-голям".

За разликите в заплащането в спорта тя казва: "Вярвам, че жените заслужават същото заплащане като мъжете. Ние работим и се стараем също толкова много, както и представителите на силния пол. Един ден не искам да обяснявам на дъщеря ми, защо брат й  печели повече пари, а работи същото нещо като нея".

За да видите снимките на Серина, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Once you go black, you never go back!

13

Рик

преди 7 години

Същия труд и същата визия като мъжете , не тия от тениса защото те в сравнение със сестрите са направо момиченца . Не мога да отрека едно фотографа е наистина много , много добър . Снима Хълк - излиза мацка .

12

Анонимен

преди 7 години

На 30 се чувствала по-силна... Ами нормално, с толкоз анаболи бухани през годините... Тя ако се качи на ринга може и Кубрат Пулев да сгъне на две, та камоли някакви хилави момиченца на тенис корта

fallback