Снимка: dailymail.co.uk

Брад Пит и Анджелина Джоли добавиха още един имот към своята колекция от имения по света, като този път те се сдобиха с величествена вила в Майорка за сумата от 2.65 милиона британски паунда.

Зашеметяващата къща се намира в древния град Андраткс. Според най-четения вестник на балеарския остров "Diario de Mallorca" 52-годишният Брад е търсил имот, където да снима сцени за последния си филм за Втората световна война - драмата "Allied".

Тогава Пит се натъкнал на тази вила, която предлага страхотна панорама към Средиземно море, влюбил се е в нея и решил да я направи своя.

Крайбрежната къща е с площ от 900 кв.м., разполага с осем спални, голяма всекидневна, градина и басейн.
Според местния вестник, декорът на вилата и особено кухнята напомнят на доста на интериора на къщата от филма "Мистър и мисис Смит" - лентата, която събра Брад и Анджелина не само на кино, но и в живота.

Колкото до новия филм на Брад, той е базиран на истинска история, заснет е от Робърт Земекис, а другите звазди в него са Джаред Харис и Марион Котияр. "Allied" ще се появи на голям екран на 23 ноември т.г.

Бранджелина вече имат един имот в Европа - във френския прованс те разполагат с имението "Шато Миравал", което се оценява на 60 милиона щатски долара.

Те имат и две къщи в САЩ - в историческия квартал на Ню Орлиънс и в модерния квартал на Лос Анджелис - Лос Фелис.

Съпрузите, които са известни със своя номадски начин на живот, в момента живеят с 6-те си деца в Англия, но под наем.

Те плащат по 21 хиляди долара на месец, за да обитават красива къща в Съри, където ще останат до февруари 2017-та, докато Брад снима продължението "World War Z".

Вижте снимки на къщата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase