Снимка: pixabay.com
fallback

Продукти:

500 г тесто, може и готово
250 г готово песто от босилек
300 г кашкавал, настърган
100 г масло, разтопено
2 чаени лъжички чесън на гранули
 
Приготвяне:
 
Настържете кашкавала на едро. От готовото тесто с ръце оформете малки топчета. В сърцевината му сложете по една лъжица песто, щипка настърган кашкавал и малко чеснови гранули. Накрая дооформете топчето, така че плънката да не излиза от него. Намажете топчетата с маслото с помощта на четка.
 
Подредете малките питки в намазнена тавичка за печене на равни разстояния една от друга. Оставете да втаса за кратко, след това печете в загрята на 220 градуса фурна до готовност.
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Чесън за закуска и след това на парада за 24. май :-D

fallback