Кадър от видеото, което ядоса Рут. Снимка: Facebook

Известните с известността си поддържат интереса към себе си най-вече с постове в социалните мрежи. Често обаче техните снимки, мъдри мисли и действия стават обект на атаки и характерните за родния шоубизнес безсмислени спорове и дуели на тема "Кой е по-тъп".

Поредната такава битка се заформи между плеймейтката Моника Валериева и певицата, която в момента го раздава стажантка - Рут Колева.

Моника пусна клипче, в което пуши на борда на самолет, което за нейните последователи явно е върха на сладоледа и изискаността. Рут пък откровено се заяде с нея, което й се превръща в познат метод да бъде в хедлайна във Facebook.

"Друго е да си пушиш в самолета, понеже си над нещата и си много велика, и за капак да си пуснеш и селфи видео у ФБ... Такива няма ли кой да ги арестува бе?", атакува Колева и добави хаштага ‪#‎селскамара.

Не закъсня и отговорът, който е написан на грамотен български език, но в крайна сметка всеки си има Facebook‬ стена и може да си пише както си иска. Все пак заради непреходността на този женски двубой го оставяме без редакторска намеса.

"Относно поста на момичето което не познавам, бих искала да обясня, че пушенето на цигари и електронни цигари на борда е забранено. Не на всеки полет обаче електронните цигари са недостъпни. Това което аз "пуша" се води наргиле, което е с плод и се зарежда с блутут! Благодаря на персонала който "не ме е арестувал". Но щом Рут Колева се е сезирала е друг въпрос. Относно клипа ми, аз имам фейсбук, мое лично пространство! Дали ще "кифлея", "Простея" или какво тук правя е само мой проблем. Не разбирам как за някой хора е необходимо да има драма и скандал, може би защото аз изобщо не се вълнувам от тези хора ако ще и на една ръка да ходят. Между другото,веднага check-нах годпожицата която прави хубави песни. Успех", отвърна Валериева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase