Снимка: Twitter
fallback

Никол Шерцингер е зарязала Григор Димитров, защото не искал да се задоми. 37-годишната певица излизаше с нашето момче от ноември миналата година и това беше първата ѝ сериозна връзка, след като се разпадна тази с Люис Хамилтън.

Но сега певицата е притеснена за бъдещето си с Григор и затова е решила да сложи край на връзката с 13 години по-младия от нея тенисист. Източник, близък до нея, споделил пред  списанието, че Никол е на различен етап от живота си.

"Тя наистина го харесва, но вече иска да се установи - а той не е готов. Това е същата ситуация, в която тя беше и с Люис, и затова връзката им се разпадна", обяснил източникът.

"Тя е наясно, че времето си върви и вече иска деца", твърди още източникът.

Никол и Григор официално потвърдиха връзката си през януари, когато фотографи ги издебнаха и ги заснеха да се целуват на тенис турнир в Австралия.

Шерцингер и Хамилтън се разделиха през януари 2015 г. след 7-годишен романс. Григор Димитров пък излизаше дълго време с тенисистката Мария Шарапова, а клюките го свързваха и със Серена Уилямс.

Никол обаче все пак оставила възможност двамата да се съберат, ако Григор е решил, че е пораснал и готов да ѝ се отдаде.

"Тя се надява, че може би той ще се завърне с предложение", обяснил източникът пред "Sun".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

МЪЖ

преди 8 години

Никол и Жена си приличат - дърти, цинични, вкиснати и обезверени.

84

ШибиРиби

преди 8 години

До BarniДа ти кажа че със 7 мил. на подредено място може да се купи къща с 3-4 спални и след 2-3 год. да се продава щото парите за данъци не стигат. Да не говорим че това е нац. герой дето му се кефят че люлее стари каки на млади години. Що не пробва с Тейлър Суифт да видим ко'ш'стани?

83

анонимна.

преди 8 години

Разгеле. Госпожо, разбрахте най- после , че там не Ви е мястото. То е отредено за друга.На вас " баба ли да Ви казва?"Всяко нещо с времето си , а и всеки на мястото си.Стига с тези учебни коли.

fallback