Снимка: Twitter
fallback

Е, всички девойки, които с радост чуха новината, че Никол Шерцингер е била шута на Григор Димитров може да се успокоят.

Oще по темата

Представители на звездата са потвърдили пред "Daily Mail", че слуховете за края на романса между двамата са напълно грешни.

Британският таблоид Sun по-рано днес съобщи, че двамата се разделяли, защото 37-годишната Никол вече искала да се задоми, а 24-годишният Гришо не е готов за това.

Те дори се позоваха на източник, който твърдял, че за Никол се повтаряла историята с Люис Хамилтън.

И докато връзката между Никол и Гришо не е приключила, певицата усилено тренира за предстоящото си участие в римейка на филма "Мръсни танци" и споделя снимки от тренировките си в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

анонимен

преди 8 години

Гришо и Валери не могат да държат циповете на панталоните си закопчани....Вместо да правят все по-добре това, което могат и хората да се радват на успехите им, те търсят начини за изява сред нежния пол.

12

Анонимен

преди 8 години

Не се сещам за друг български елитен спортист, който вместо да си пилее спечелените с къртовски труд /защото спорта е наистина къртовски труд/ пари по чалга-кифли използва сексуалната си енергия /защото елитните спортисти са тестостеронни бомби/ за да печели допълнително. Само покрай кака Маша си осигори рекламни договори с пъти надвишаващи приходите му от тенис турнири. С новата кака, сериозно разшири рекламното си влияние.

11

Анонимен

преди 8 години

На снимката каката му бърше сополивия нос на нашинкия "убавец".

fallback