Снимка: Chanel
fallback

Модна къща Chanel може да се похвали с много лоялни клиенти и почитатели от целия свят. Това, което е още по-важно обаче е, че може да се гордее и със звезди, верни на марката и грижещи се за нейната репутация.

Една от най-известните актриси, Кристен Стюарт, със сигурност влиза в тази графа. Красавицата е рекламно лице на рекламната кампания "Paris in Rome" към колекция Metiers d'Art.

Кадрите, решени в черно-бяло представят най-новото за pre-fall 2016 година от колекцията и са заснети не от кого да е, а от творческия директор – Карл Лагерфелд.

Предложенията са най-новото в серията световни презентации на модната къща. Концептуално завършваща темата на колекцията и ревюто, Стюарт влиза в ролята на съблазняваща италианска актриса в своя апартамент в Париж.

Провокативните визии изобилстват от дантела, а Карл Лагерфелд описва лицето на марката като „перфектна за съвременния образ на Chanel“.

Разбира се, възхищението е взаимно. Самата Кристен Стюарт заяви, че дизайнерът „винаги осигурява условия за история, която се разгръща“.

Последният проект в колаборация между кайзер Карл и звездата от червения килим е специалният филм, в който Стюарт играе самата Коко Шанел.

Снимки на съблазнителната Кристен вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Гена

преди 8 години

Ето къде била Чебурашка!

2

Анонимен

преди 8 години

стига бе хора освен че прилича на мъж е пълно дърво

1

Анонимен

преди 8 години

Красиво момиче, а като актриса е пълно дърво. Ще ми се да ги видя с Шмекера от Под прикритие в главни роли в някой филм :)

fallback