Снимка: gettyimages.com
fallback

Според най-новите слухове бившата съпруга на медийният магнат Рупърт Мърдок - Уенди Денг е новата жена в живота на Владимир Путин.

47-годишната бизнес дама се разведе с главния изпълнителен директор на News Corp през 2013 година, като екссъпрузите имат две дъщери.

63-годишният Путин пък се раздели със съпругата си от 30 години - Людмила, през 2014-та, като се говореше, че той има връзка с бившата гимнастичка Алина Кабаева. Тези информации, обаче така и не бяха потвърдени.
Владимир и Людмила също имат две пораснали дъщери от брака си.

Слуховете за китайката Денг и Путин датират от известно време, но според жълтите медии отношенията им са се задълбочили наскоро и връзката им вече е абсолютно сериозна.

Според други слухове пък причина за края на 14-годишният брак на Мърдок и Денг е аферата на Уенди с британския премиер Тони Блеър.

Само преди няколко седмици Рупърт сключи брак с бившия супермодел Джери Хол, която има три големи деца от рок динозавъра Мик Джагър.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 8 години

Комунистическата пропаганда, с всичките си малоумия, беше елегантен и изискан висш пилотаж в сравнение с помията за прасета, която се лее щедро по т.нар. "медии на международната демократична общност", днес.Явно, западнярите са, ама много зле, понеже тази безумия се правят по калъпа на тяхното "мислине", а на нас ни ги сервират "втора употреба", като дрехите и всичко друго.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен- дето се затюхкал за Плевнелиевти остави Плевнелиев, виж там, кажи нещо за себе си; похвали се колко си велик, но май няма как да зарадваш материала с успехите си на дамския фронт.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Внимавай, сам да не станеш обект на любовта на мускулести пораснали вежливи момченца!

fallback