Снимка: Getty Images
fallback

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър пое нов курс в любовта и вече е готов за задълбочаването на връзката си с асистентката му Ейми Анн Престън, съобщи New York Post.

Тя е е само на 28 години, с 10 години по-млада от дъщерята на музиканта Лив Тайлър.

Първите слухове за тяхната връзка се появиха през 2014 година, но тогава и двамата не коментираха отношенията си. Две години по-късно те вече живеят заедно.

Двамата решиха да се разкрият пред света и се появиха заедно на различни мероприятия хванати за ръце и без да се притесняватт.

Ан е неотлъчно до рокера, който в момента готви солов кънти албум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Невероятен музикант, но в случая се е поолял!Връзка с предизвестен край, но живота си е техен, в крайна сметка да правят, каквото намерят за добре, съжаленията после пак за тях остават!Той никога няма да бъде млад, въпреки младото гадже, а тя търси в този старец славата и парите му!

19

Анонимен

преди 8 години

Човекът може и живее както му е кеф! А, вие с вашите разбирания един ден ще се усетите, че животът ви е минал в обсъждане на живота на другите. Нека всеки да си живее своя живот, без да се бърка в чуждия! На Стивън Тайлър му е през знаете кое.... Той даже не знае, че съществувате!

18

rock-star

преди 8 години

До ШибиРиби: Съвременните /повечето/ рок-звезди, всъщност, са доста сполучливи бизнесмени, отдавна зарязали дрогата и инвестиращи доста пари във външност и здравословен живот! В противен случай няма да стигат до 70 и горница години и да продължават да правят милиони!! Всичко е за имиджа

fallback