Снимка: Interview
fallback

Ирина Шейк има 5 милиона последователи в Instagram, гадже е на холивудската звезда Брадли Купър, а освен това успя да направи невероятна кариера в модната индустрия.

Този месец красивата рускиня краси корицата на германското издание на списание Interview (април 2016), в една малко по-нетипична визия. Като че ли сме свикнали да виждаме брюнетката в по-разголени и провокативни кадри, но този път тя ни предлага нещо по-различно.

30-годишната мис Шейк е снимана от фотографа Шарлот Уелс, а стайлингът е дело на Емили Карех.

Ирина изглежда фантастично в дрехите на Celine, Balmain, J.W. Anderson, Giorgio Armani и Alexander Wang, като сесията е вдъхновена от 80-те години на миналия век. Тоалетите са допълнени с аксесоари и бижута от пластмаса.
Вижте снимките на сексапилния ексмодел на Sports Illustrated Swimsuit в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Жени!

преди 8 години

Женска му работа.Като не ти харесва ''въпросната'' (или фототапета,дето го повори 15 пъти),не влизай и не чети.Не ми е ясно на какво отгоре се слагаш над ''подобни'' жени,след като си играеш да коментираш толкова злобно.Смешно е да кажеш че понеже гледаш интервюта и четеш статии (!) можеш да кажеш кой е празен и кой не.Ако нямаш тяло,от което да печелиш,трай си там и се радвай на върешната си красота,щото тая жлъч дето извира от тебе сериозно я поставя под съмнени

13

Анонимен

преди 8 години

И на мен не ми е най-любима, но е интересна и секси, от този типаж предпочитам Адриана Лима.

12

е?

преди 8 години

Откакто го остави оня гей роналдо , цялата сияй !

fallback