Джино бил въздържател на тема жени от месеци. Снимка: Булфото, архив
fallback

Победителят във ВИП сезона на Big Brother Джино Бианкалана се завръща в Щатите, след като през последните няколко месеца се превърна в любимец на мнозина у нас. Той обаче твърди, че не е искал да бъде звезда.

Той разкри любопитни детайли от своя живот пред Нова тв, включително и за трагедията, която замалко не му е коствала живота.

Джино е бил нападнат в дискотека и пребит почти до смърт.

"Бях сред пияни хора, албанци, и всичко се случи заради жена. Някакво момиче от тяхната компания казало, че съм сладък и започна боя. Удряха ме с железен прът в главата, за по-малко от минута изпаднах в кома. Майка ми е носила снимка на лекарите, за да могат да ме възстановят", разказа Джино пред Нова тв.

Лечението му продължило 6 месеца, имал осем избити зъба, хранел се със сламка. Половината му глава е с метални шини, пръска се със специални спрейове, за да изравнява тена си след лечението с лазер.

На 18 години Джино се оженил тайно за италианка, с която живеели 6-7 години. От този брак е и фамилията му Бианкалана. Бащата на булката се оказал мафиот, който го предупредил, че ако не се раздели с дъщеря му ще го "поръча".

"В момента и с дъщерята и с бащата сме в приятелски отношения", твърди риалити звездата.

Голямата му любов обаче се оказала фолкпевицата Джена, с която се запознават на нейно участие в Чикаго.

"Тя ме нарани най-много. Това е жената, на която предложих брак, но тя заяви, че не е готова. Обичах я много, не знам дали ще мога да обичам друга жена така", сподели Джино.

Той все още си пази годежния пръстен. В него е, защото Джена искала да си направи обеци от него.

"Ще го продам на търг, а парите ще даря на нуждаещи се", обеща Джино.

Той заяви, че в момента за него Джена е нула. Паднала му много в очите, защото изгонила сестра си от жилището й. Тя в момента била в Германия, а Джино обмисля да я настани в собствения си апартамент, защото му била като негова сестра.

Бианкалана потвърди, че е взел "Мерцедес"-а, който купил на Джена.

"Взех го за семейна кола, а не да го кара новия й годеник", категоричен е той.

В момента Джино няма гадже, а дори твърди, че от септември, когато влезе в риалити шоуто, не е правил секс. Защото не искал никой да го обсъжда и да си прави реклама с връзката им.

"Готов съм да тръгна от нулата с жена, която иска наистина да сме заедно", допълва Бианкалана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

Един римлянин по-малко в БГ е едно добро начало! Голям мъж е тоя да вземе на жена си фамилията! Джино Бианкалана муахаха, може и Бианка Джанкалана

25

Фико мокрия

преди 8 години

Джино е ром, престанете да ни занимавате с роми!

24

Анонимен

преди 8 години

Пич намери си скромно момиче и да не е певица или танцьорка на пилон !!!

fallback