Снимка: Love Style

Фолкпевицата Кали даде ново откровено интервю, в което признава, че много би искала да има дъщеря, но това така и няма да стане.

Изпълнителката позира с тримата си сина Жорко, Марк и Алекс на корицата на осмомартенския брой на списание Love style.

"Ако мога и пет деца ще родя, но това носи известни рискове за живота ми. Имам седем пъти отваряна коремна стена и сраствания. По тази причина опасността да се разделя със собствения си живот е доста голяма и не бих поела този риск“, обяснява тя.

Кали признава, че преди година вторият й син Марк от връзката й с Антон Краус щял да си извади окото, защото си разпорил клепача в мола. Тичайки в мол, момчето се нанизало на една закачалка. Докато стигнат до болницата, сърцето на изпълнителката щяло да спре. Детето претърпяло тежка операция и Кали е безкрайно благодарна на лекарите.

Тя споделя, че с Антон са се разделили трудно, но в момента са в добри отношения.

Певицата внася яснота и за връзката с настоящия си приятел Влади, с когото са сгодени, но тя не мисли да се омъжва. „Нашите отношения са като кардиограма – горе, долу. Имали сме доста тежки моменти. Ние сме различни като хора. Семействата ни са различни. Непрекъснато имаме сблъсъци. Към този момент обаче все още изпитваме много силни чувства един към друг и успяваме да удържим нещата“, откровена е Кали.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase