Снимка: Vanity Fair Italia
fallback

Няколко двойки сред знаменитостите са споделяли своите тайни за това как са съхранили любовта помежду си през годините.

Шоубизнесът е индустрия, която се слави най-вече с това, че хората, които работят в нея, не могат да изградят успешна връзка или пък да се похвалят с дълъг и стабилен брак. Те са богати, известни, обожавани, но и разглезени и им е трудно да жонглират с успеха, егото и любовта.

И все пак тази теза има и своето опровержение в лицето на няколко звездни двойки, чиито взаимоотношения могат да бъдат давани за пример.

Факт е, че дълготрайната любов е възможна мисия дори и в Холивуд. Пример за това са Анджелина Джоли и Брад Пит, които са заедно вече 11 години. Връзката на Брад и Анджи беше критикувана в началото, тъй като заради любовта си към горещата брюнетка той се разведе с „приятелката“ Дженифър Анистън.

И все пак Пит и Джоли преживяха всички трудности и успяха да преодолеят различията си.

Ето и как: „Връзката ни укрепна именно защото минахме през много големи и трудни неща заедно. Изправихме се глава до глава с проблемите“, каза Анджелина пред Redbook.

"Колкото и да се караме и да спорим, в края на краищата ние си казваме, че се обичаме и това е най-важното“, допълва тя.

Вижте кои са другите звездни двойки, които споделят тайната на дългата си любовна история в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Какво се занасяте! 11 години не е дълготрайно. Ако някой остане 40 години заедно като нормална брачна двойка, тогава да дават съвети! Глупости!

1

бежанец с нагон

преди 8 години

Абе ако утолявате сексуалността си с някоя нова холивудска звезда и на 2-3 години я подменяте с по-млада ...може да казвате ,че изкарвате успешни връзки!

fallback