Снимка: Victoria`s Secret
fallback

Вдигането на температурите и удължаването на деня действат изключително положително както на настроението ни, така и на физическата ни сила.
Обикновено първите пролетни дни са времето, в което започваме да мислим активно за фигурата, която ще покажем тази година на плажа.

За малко мотивация, ангелите от Victoria's Secret демонстрират своите перфектни форми по повод нова колекция от марката за бельо.

Кадрите идват във формата, в който ги очакваме – слънчеви, безгрижни и с актуалните тенденции при бельото.
Новата линия Body By Victoria's Secret е представена от добре познатите сексапилни лица на марката – Кандис Суонепол, Бехати Принсло, Тейлър Хил, Марта Хънт и Роми Стридж.

За фон на кадрите са използвани безкрайно синьото небе, екзотични палми и морски плажове.
Разбира се, задължителният елемент идва от компонентите бельо, които са решени в меки и свежи нюанси на коралово, жълто, оранж и кремаво.

Комбинациите с новите модели се характеризират с класически деним и бели ризи, а разпознаваемият почерк със сигурност са дантелените елементи, които са преработени в концепцията за практичност и усещане за мекота.
Нежните сексапилни кадри от рекламната кампания са придружени от специално видео, в което можем да видим красавиците в действие.

Всички кадри можете да разгледате в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

ПорЦелан

преди 8 години

Всичко се повтаря! Така например при подобни събития в Испания се появява Торквемада и екстрадира бежанците от Мароко и Палестина във вид на пушек. Иначе от ангелите има една по бял сутиен дето прилича на нещо, за другите фотографа се е издънил. Между другото знаете ли как е женски род на ангел? Путарангел!

1

бежанец с нагон

преди 8 години

Ангели на Victoria's Secret ...скоро ще рекламирете бански (пингвин-зоро) !Уахахахаха!

fallback