Снимка: Facebook
fallback

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг дипломатично отказа да инвестира 1 милиард долара в проекти на рапъра, дизайнер и продуцент Кание Уест, съобщи ТАСС.

Зукърбърг се възползва от микроблога на бившия инженер на компанията си Стивън Грим, като маркира с "харесвам" неговата забележка колко неуместно е искането на Кание Уест, пише БТА.

"Скъпи Кание Уест. Ако искаш от ръководителя на Facebook 1 милиард долара, сигурно не трябва да го правиш с помощта на конкурента Twitter" - написа Грим. По-късно той-изтри забележката си, но журналистите успяха да я копират.

Oще по темата

Кание Уест обяви в края на миналата седмица, че дълговете му са достигнали 53 милиона долара, предимно заради модните му колекции. Той призова последователите си да пускат туитове и така да принудят Марк Зукърбърг да инвестира 1 милиард долара в идеите му.

Огромните дългове обаче не пречат на Кание Уест да живее разточително. Британският сатирик Рики Джървейз, който водеше церемонията за наградите "Грами", го посъветва да стане по-скромен и да престане да си купува състезателни коне и скъпи кожи. Веригата пицарии "Пица хът" пък му предложи работа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

домакиня

преди 8 години

Да дойде да ми мие чиниите и да подрязва храстите в двора, предлагам храна и подслон.

11

Анонимен

преди 8 години

До РобовладелецПрави се на интересен. Рекламира новият албум и в днешно време с Туитър може да се прави добра рекламна кампания

10

Робовладелец

преди 8 години

Той така му ги е поискал все едно държи жена му и детето им за заложници. "Давай един милиард щото...."

fallback