fallback

Общ преглед

На днешния 4 февруари рожден ден празнува популярната австралийска поп певица Натали Имбрулия. Родена през 1975 година в Сидни, Австралия, тя започва своята кариера още през 1994 година.

До момента има издадени 5 албума, като освен като певица се изявява и като модел и актриса. В началото на 90-те Имбрулия печели известност с участието си в популярния австралийски сериал "Съседи" в ролята на Бет Уилис. Участва в няколко филма, като най-популярната й роля е през 2003 година в комедията "Джони Инглиш", където партнира на Роуън Аткинсън.

Ето интересни факти за популярната поп певица:

Баща й е сицилианец, а майка й има ирландски и английски корени.

Тя е второ дете в семейството от общо 4 момичета.

На 15 започва да тренира балет и модерни танци. Участва в няколко реклами, като заради ангажиментите си тя напуска училище още на 16.

Имбрулия става изключително известна в Австралия със сериала "Съседи". Две години след като го напуска, тя решава да започне кариера на певица. Първият й сингъл е песента "Torn", която става хит в редица страни и до днес е една от най-емблематичните й песни.

Има един брак зад гърба си – този с музиканта Даниел Джонс. Двамата се женят през 2003 година и се развеждат 5 години по-късно.

Певицата е вегетарианка.

Една от най-добрите й приятелки е певицата Дани Миноуг.

Натали Имбрулия e имала връзка със звездата от "Приятели" Дейвид Шуимър.

През 2004 година Натали е класирана на шесто място в класация за най-красивите жени в света, които никога не са прибягвали до пластична хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Луд Гидия

преди 8 години

Кефи ме

6

Кирил Софийски

преди 8 години

КОЯ Е ПЪК ТАЗИ АБОРИГЕНКА ? ПИШЕЩИТЕ АБОРИГЕНИ ЛИ СА ? ТОВА БИЛО ЗВЕЗДНАТА ИМ РОЖДЕНИЧКА ?!?! ВСЪЩНОСТ АБОРИГЕНИ КАТО ПИШЕЩИТЕ И ТАЗИ КИФЛА НА СНИМАКТА ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ !

5

Един

преди 8 години

Аз я слушам и честно казано и в киното я харесвам. Никой от Пайнер засега няма мултиплатинени и златни албуми по цял свят, така че си мълчете. А за да наречеш еКонтитента с най-голямо природно разнообразие "тъпо място" , просто трябва да имаш много изгорели газове на мястото на главния си мозък.

fallback