Снимка:gettyimages.com
fallback

Ким Бейсинджър влиза ударно в продължението на "50 нюанса сиво" – "Fifty Shades Darker". 62-годишната холивудска звезда ще играе бившата любовница на главния герой – Крисчън Грей.

Ким има доста еротични роли зад гърба си в огромни хитове като "Девет седмици и половина" и "Поверително от Ел Ей", така че не е изненадващо, че се е съгласила да изиграе нова пикантна роля.

Бейсинджър ще влезе в образа на Елена Линкълн в предстоящата екранизация на еротичния роман, която се очаква да излезе на голям екран през 2017 г.

Елена е бизнес партньор на магната г-н Грей, който отново ще бъде изигран от Джейми Дорнан. Именно тя го отваря на някои техники от садо-мазо секса.

Между временно и другата основна звезда на филма – Дакота Джонсън също обяви, че ще участва и в двете продължения на лентата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Алпа Чино

преди 8 години

Ще я рсзкинем кат пинчер грейка, ейййййй ;))))

21

Гудучи

преди 8 години

Как беше саундтрака -"Бейби коз ю дизърв ит,ю ар уъртид..." :)

20

Smurf

преди 8 години

Позавяхналата Ким Бейсингър " абе тая авторка ако не е *** е пълна комплесарка. Ким Бейсингър продължава да е страхотна мадама и слага в малкото си джобче сума си по млади от нея кифли. То сексапила при жените не е само да минеш под ножа на д-р Енчев

fallback