Снимка: Facebook
fallback

Фолкпевицата Емануела атакува във Facebook бащата на втория си син - Димитър Динев. По думите й, милионерският наследник е проявил небрежност по отношение на общото им дете и е онагледила нападките си с раздраното вратле на детето. Тя признава, че и тя е отнасяла шамари от бившия си спътник, с когото вече са разделени.

"Въпреки, че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияния върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си.

При последното виждане на Димитър Динев със сина ми, детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога.

Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, не са изолиран случай. Оказва се обаче, че това не е било първото посегателство върху човек. Димитър Динев е имал дело за нанасяне на телесна повреда на човек. Но оставете ме мен, важно е как се отнася с детето си. Аз няма какво да коментирам повече, снимките са повече от показателни за какъв "човек" и "баща" става въпрос", излива болката си певицата.

Засега Димитър Динев не е коментирал обвиненията й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Онанимен

преди 8 години

Овца глупава. След като си познава втория мъж, как му е дала детето?!

26

чичо Гошо

преди 8 години

Съдбата на *** и *** е една и съща-винаги биват пребити и наебани!

25

Анонимен

преди 8 години

Емануела, дръж се, мойто момиче! Много жени страдат от тормоз вкъщи. Но животът продължава. Гледай си детето и спри тая война с тоя ***. Ясно е, че в момента си наранена, но това ще мине. Важно е детето, и е важно да се уравновесиш, за да си го гледаш на спокойствие. Една майка трябва да бъде щастлива, за да е щастливо и детето й.

fallback