Снимка: Reuters
fallback

Сексуалната ориентация от край време е била табу. Изглежда, че съвременната цивилизация е в състояние да направи важен напредък, не само в света на технологиите и медицината, но и по отношение на проблемите на хомосексуалните общества, които са все по-приемани.

Тези промени стават бавно, но пък известните личности помагат на този процес. Много звезди са споделяли публично, че са израснали с родители, които са хомо или бисексуални.

Тоест, това са знаменитости които имат гей майка или баща, без задължително това да е повлияло на тяхната сексуална ориентация.

Такъв е Робърт де Ниро. Той е един от най-талантливите актьори в историята на Холивуд, но вероятно не знаете, че неговият баща е бил гей.

Той е бил абстрактен художник-импресионист, който не е бил признат през цялата си кариера. Той се развежда с жена си през 1946 г. и цял живот се е борил с това, че е хомосексуалист, тъй като това не е било приемливо тогава.

Кои други звезди са имали гей родители вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Корин

преди 8 години

Цитатите които съм представил са ф***кт0логически и съдържат изказвания на самите музиканти. Самите те признават по един или друг начин, че са оръдие на дявола и врагове на Христос и християнството. Време е хората да се замислят за това и да разберат че злото и доброто в абсолютен смисъл съществуват и да се обърнат към Всевишния и към Господа Иисуса Христа. Светото Писание казва: "Вечен живот е това да познават Тебе единствения истински Бог и Иисуса Христа когото Ти си пратил"

26

Анонимен

преди 8 години

До КоринЗаключенията, които тук натрапваш са глупости. Напомняш на полит-агитаторите от едно време. Сега повече те бива за нещо като имам.Разбери, музиката не е за теб. Не се занимавай с талантливите хора, признанието им от обществото се изразява с други показатели.

25

Анонимен

преди 8 години

Мария Путина има би сексуален Баща

fallback