Снимка: NET-A-PORTER.com
fallback

Миранда Кер за първи път коментира в едно интервю и отношенията си със своя бивш съпруг Орландо Блум и връзката си с основателя на мобилното приложение Snapchat - Евън Шпигел.

Австралийската красавица позира за новия брой на списание Edit, демонстрирайки красиви рокли на Emilio Pucci, Gucci, Oscar de la Renta, Miu Miu и др.

32-годишният супермодел споделя за развода си с Орландо Блум следното: "Щастието на нашия син Флин си остана наш приоритет, затова ни се наложи да останем добри приятели с Орландо".

За връзката си с 25-годишния Евън Миранда казва, че не се усеща по-възрастна от него, въпреки че е със седем години по-голяма.

"Той е на 25, но се държи като 50-годишен. Той не е по купоните. Сутрин отива на работа във Венис, Калифорния, а следобед се прибира вкъщи. Ние не излизаме навън, а предпочитаме да си стоим у дома, вечеряме и си лягаме рано."

Кер разкрива, че вече е запознала сина си с новия си любим и че е получила благословията на Орландо за това.

"С бившия ми мъж се разбрахме да запознаваме новите си половинки с детето, ако сме имали поне 6-месечна връзка с дадения човек. Аз вече запознах Флин с Евън и мисля, че нещата между тях вървят добре. Орландо също харесва Евън. Ние сме просто едно модерно семейство сега!"

Изкусителката Миранда Кер вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

дедо Ташунко

преди 8 години

Крайно време е да направят тройка. Щом се харесват толкова много.

fallback