Снимка: "Куриер Мейл"

Никол Шерцингер е в Бризбън при Григор Димитров, едва ли има вече съмнения, че двамата са гаджета, пише австралийското издание "Куриер Мейл".

То публикува снимка на американската поп звезда, която седи на трибуните по време на първия за годината двубой на Григор.

Още по темата

Нашето момче и Кей Нишикори биха Лукаш Длоухи и Доминик Тийм 7:6(5), 6:2.

Изданието дори директно ги обяви за двойка: "Поп звездата Никол Шерцингер гледа гаджето си Григор Димитров на турнира в Бризбън", пише в текста под снимка.

Слухът, че Григор и Никол са заедно върви няколко месеца след раздялата на българина с Мария Шарапова. Никол пък би шута на пилота от Ф1 Люис Хамилтън.

В края на миналата година английският таблоид "Сън" написа, че най-добрият български тенисист и певицата са луди от любов един към друг. Изданието се позовава на един от най-добрите приятели на 37-годишната красавица.

"Двамата са луди един за друг, но много внимават да не бъдат спипани от папараци. Григор и Никол нямат никакво намерение да обявяват връзката си публично. Те се притесняват от напрежението, което ще се породи, ако нещата излязат наяве", споделя дружката на бившето гадже на Люис Хамилтън.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase