Снимка: Madame Figaro

Аманда Сейфрид отскоро е необвързана, но сигурни сме, тя едва ли страда от липса на мъжко внимание.

Достатъчно е само да погледнем най-новата фотосесия на актрисата за френското списание Madame Figaro, в която звездата разгръща своя сексапил и женствеността си.

На корицата Аманда позира по бюстие, което притиска плътно към себе си. Косата ѝ е разрошена небрежно, а от грима най-силният и забелязващ се акцент са червените устни на холивудската звезда.

Освен женствените и секси снимки на Аманда, в декемврийския брой на списанието тя говори за това дали е успяла да "укроти" своите страхове.

"Да! Например, преборих моя ирационален страх да карам сама по магистралата. През 2006 година живеех в Лос Анджелис и бях наела шофьор, който да ме кара до студиото. Отново се озовах зад волана на автомобил преди три години, имах усещането, че съм покорила Луната! Една малка победа в голяма битка. Същото важи и за сценичната треска, която ме парализираше“.

Пред френското издание актрисата разкрива също така, че за нея "идеалният мъж" е някой, който споделя нейните ценности – любов към семейството и връзка с природата.

Секси сесията на Аманда вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase