Снимка: БТА
fallback
Британският актьор Орландо Блум е бил принуден да хване обратния полет към дома, след като му е бил отказан достъп до Индия, но след намесата на въшното министерство се е завърнал в страната, предаде ДПА.
 
38-годишният Блум е пристигнал в Делхи от Лондон в ранните часове на съботния ден, но имиграционните служби са го уведомили, че подадената от него онлайн молба за виза е отхвърлена.
 
Актьорът е бил депортиран, но се е завърнал в Делхи в неделя, след като индийската външна министърка Сушма Сварадж е разговаряла с посолството на Индия в Лондон и е осигурила специална виза на Орландо Блум.
 
Блум, известен с ролите си в хитови филмови поредици като "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати", е поканен в Индия от управата на щата Утар Прадеш, за да промотира туризма.
 
Актьорът споделя, че казусът е бил "недоразумение", породено от факта, че не е попълнил правилно електронния формуляр за виза.
 
В неделя Орландо Блум е посетил Тадж Махал и е споделил намерението си да прекара Коледа в Индия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Имат си правила хората и си ги спазват. Звезда не звезда, като не е изпълнил условията-няма виза! А ние тука за тоя изключение, за оня изключение... и България се напълни с всякакви!

fallback