Снимка: bTV
fallback
Ирена Милянкова ще става майка за пети път. Топ моделът има четири деца от Росен Чолов, който през 2012 г. бе задържан по обвинения за сводничество и склоняване към проституция.
 
Този път бебето е от новия й партньор Никола Чолаков, с който имат общ бизнес, свързан с недвижими имоти.
 
Чолаков също има две деца от предишни връзки. Бизнесменът обясни пред bTV, че в момента само три от децата им живеят постоянно с тях, а другите са при бившите им половинки.
Oще по темата
Чолаков е имал бизнес в Гърция. Двамата се запознали по време на обява за работа. Милянкова заемала длъжност в гръцка агенция за недвижими имоти след заетостта й във "Визаж".
 
След като решила да напуска, поканила Чолаков на интервю. Познанството им и общите им дейности в работата постепенно задълбочили отношенията помежду им.
 
Чолаков сподели, че не знаел нищо за нея, но веднага я проучил в Google. "Излязоха стотици резултати", обясни той.
 
Днес двамата смятат, че бъдещото бебе е нормално продължение на тяхната връзка.
 
С бившия си съпруг, Милянкова разказа, че е в нормални отношения и се чуват около графика с активностите на децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 8 години

Не ги е срам да се показват и да говорят глупости. Да се сваляш на семеен мъж!Не я е срам!Откакто се запозна с него се залепи като гербова марка докато не го оплете.Безпомощната, невинната тя!Такова безскруполно и нагло същество като нея няма друго!Но те и тези около тях си знаят как стоят нещата ,а те не са въобще розови както ги представят влюбените гълъбчета.Ирена пропуска да каже че Никола е семеен от 17 години когато се запознават и тя е знаела много добре това още от самото начало.

32

Анонимен

преди 8 години

Върха на журналистиката - повтаряте като папагали едно и също! Как никой досега не разказа пълната история - Ирена Милянкова съвсем съзнателно стана любовница на един женен мъж. Тя влезе в живота на едно прекрасно семейство и го разби. Г-н Чолаков все още е женен, съпругата му и двете му деца никой не ги споменава - все едно не съществуват!

31

до аре у лево

преди 8 години

Никой не и е влезнал у тех да и гледа в канчето. Тя сама си го показва. А и мерси от такива като нея да раждат. Ценности ,морал и уважение е нужно за да се създаде здраво надеждно поколение ,а не да се ражда за спорта .

fallback