Снимка: Facebook
fallback

Победителят в тазгодишния сезон на VIP Brother - Джино, разкрива, че не е доволен от визитката, която екипът на шоуто му е заснел, тъй като на нея е излязъл лигльо.

Той все пак даде да се разбере, че в твърденията, че лъже за доброто си финансово положение, няма и грам истина.

Oще по темата

"Всичко, което се каза и показа във визитката ми, съм аз и е мое. В действителност притежавам тези неща и мога да си позволя лукс, но не съм милионер, както ме изкараха – това беше преувеличено. Аз просто имам бизнес, и да, постигнал съм някои неща, но в никакъв случай  не съм разглезения тип, който се описва там. Това, което имам е постигнато с много труд и с времето. Нищо не ми е паднало от небето", споделя Джино пред "Блясък".

"Занимаваме се с транспорт. Татко ми държи няколко сгради, които даваме под наем на българи. Аз имам собствен бизнес, който е свързан с тунинг на коли. Стартирах го малко преди да дойда в България и все още не съм го разработил както трябва. Така се стекоха нещата, че след като се съгласих да участвам в предаването трябваше да оставя на заден план идеята за известно време. Предпочетох да дойда тук и да вляза в шоуто, защото исках да покажа себе си като човек. Дори не съм и предполагал, че ще остана толкова дълго", допълва още младият бизнесмен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

po anonomen

преди 8 години

До Анонимен,ha tyi

15

Анонимен

преди 8 години

Мило момче, бързо бягай там от където си дошъл. Злобата и завистта в тази държава ще те унищожат. А иначе да знаеш, че си много готин, човечен и възпитан. Остани си такъв и не заприличвай никога на коментиращите по-долу нещастни комплексари.

14

смешник

преди 8 години

Аре брат'чет бегай си вече в САЩ да си разработваш бизнеса.Ама тук ти по харесва да се представяш за"звезда".

fallback