Снимка; Love style
fallback

Тв продуцентът, бизнесмен и музикант Денис Ризов разкрива в ново интервю, че ще прекарва все повече време през следващата година отвъд океана, защото предаването му "Денис и приятели" най-вероятно ще тръгне по американска телевизия.

"В момента правя проучване, търся студия и се опитвам да заснема пилотно предаване", казва той пред списание Love style.

"Предай нататък" пък окончателно спира след Нова година по bTV и след това с екипа ми ще мислим за нови предавания, но ние имаме поне четири-пет идеи“, обяснява Денис пред изданието. Той е убеден, че Наталия Симеонова ще бъде отново на екран.

Ризов не крие, че е получавал три покани за "ВИП Брадър", но не може да си позволи да влезе в Къщата, защото през тези два месеца би изгубил 300 хиляди долара от бизнеса си.

"Ако ми платят половин милион евро, ще вляза в шоуто. Това ми е цената! Предлагали са ми 60 хиляди лева, но аз с тези пари не мога да платя разходите по офисите", категоричен е Денис.

В момента Ризов няма сериозна приятелка до себе си, след като през май се раздели с годеницата си Александра.

"Не съжалявам за тази връзка. Правили сме много опити да се съберем, но в един момент решихме, че няма смисъл да се мъчим и сложихме край на отношенията си", обяснява той.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ив

преди 8 години

Неговото шоу беше интересно с това,че беше рокаджийско ,с музика която живее в сърцата. Но днешните разбирачи са вещи само в чалгарницата и в неграмотно писане по форуми.

11

аа

преди 8 години

леле... ако имаше предаване, което никога не съм гледал, което никога не бих гледал, освен ако комунистите не ме заплашат със смърт, то това е то. просто предпочитам да гледам как съхне боя от това предаване, не знам за вас, не ме и интересува много, но... как е възможно да има такива финансирани от данъците ни предавания? уникално в европа.

10

но

преди 8 години

той лично ме занимава, а не медията , щото ако не си е платил да пишат за него никой няма да го бръсне за слива

fallback