Снимка: Agent Provocateur
fallback

Бар Рафаели се появи в нова, гореща фотосесия за Agent Provocateur. Бившата половинка на Леонардо Ди Каприо често попада в класациите за най-желаните жени в света и се вижда, че има защо.

Тя показва естетически шик в различни съблазнителни пози, облечена само по дантелено секси бельо.

30-годишният топмодел от Израел има съвършено тяло, което изглежда умопомрачаващо в последната кампания на луксозната марка за сезон пролет/лято 2016.

Творческият директор на Agent Provocateur - Сара Шотън каза, че Бар "перфектната жена" според нея, тъй като излъчва невероятна чувственост, индивидуалност и увереност. Самата Рафаели е споделила в Twitter, че се е вдъхновила за сесията в сеното от стари снимки на актрисата, считана за секссимвол Фара Фосет.

Въпросната кампания е първа на Бар като омъжена жена. Преди три месеца тя сключи брак с бизнесмена Ади Езра, като сватбата им беше в комплекса "Carmel Forest Spa Resort" в родината им Израел.

Вижте снимки на сексапилната Бар в сеното тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ПорЦелан

преди 8 години

До Но7Както гледаш средностатистически еврейки на по 20-тина години току-що излезли от казармата как им изтичат месата покрай колана, наплющели се с шаварма с хумус разбираш че не могат да се сравняват със средностатистическите българки. Иначе тая в Израел не можеш да прекараш пет минути без да ти се набие в окото от някъде, направо е досадно сигурно и 3% от сгазените котки по шосетата изглеждат като портрета и. :)

5

Анонимен

преди 8 години

Бар Рефаели е с полски корени, само не знам дали брака й с този иракчанин Езра ще е успешен. Манталитета и произхода са много по-важни от парите. Що се отнася до Израел мога да кажа само това че са на светлинни години пред нас. Преди години когато в България е имало телевизия в Израел не е имало а сега сме потънали до гуша в калта а крадливите правителства ни скубят косите и ни изцеждат като лимони

4

Анонимен

преди 8 години

Е хубавица е, де. Добре, че не е българка, че до 30 ше й отиде хубостта на ***. Ше има: "Айде Бар, на работа за 500 лева".

fallback